Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Sådan adskiller man et termoelement

2021-10-19

Almindeligt anvendte termoelementer kan opdeles i to kategorier: standard termoelementer og ikke-standard termoelementer. Det kaldte standardtermoelement refererer til termoelementet, hvis termoelektriske effekt og temperatur er fastsat i den nationale standard, hvilket giver mulighed for fejl og har en konsekvent standardindekseringstabel. Det har et matchende displayudseende til valg. Ikke-standardiserede termoelementer er ikke så gode som standardiserede termoelementer med hensyn til anvendelsesområde eller størrelsesorden. Generelt er der ingen konsistent indekseringstabel, og de bruges hovedsageligt til måling ved særlige lejligheder.

De syv standardiserede termoelementer, S, B, E, K, R, J og T, er termoelementer med ensartet design i Kina.

Indekseringstallene for termoelementer er hovedsageligt S, R, B, N, K, E, J, T og så videre. I mellemtiden tilhører S, R, B et ædelmetal termoelement, og N, K, E, J, T tilhører billigt metal termoelement.

Følgende er en forklaring på termoelementets indeksnummer
S platin rhodium 10 ren platin
R platin rhodium 13 ren platin
B platin rhodium 30 platin rhodium 6
K Nikkel krom nikkel silicium
T rent kobber kobber nikkel
J jern kobber nikkel
N Ni-Cr-Si Ni-Si
E nikkel-krom kobber-nikkel
(S-type termoelement) platin rhodium 10-platin termoelement
Platin rhodium 10-platin termoelement (S-type termoelement) er et ædelmetal termoelement. Diameteren på parledningen er angivet som 0,5 mm, og den tilladte fejl er -0,015 mm. Den nominelle kemiske sammensætning af den positive elektrode (SP) er platin-rhodiumlegering med 10% rhodium, 90% platin og ren platin for den negative elektrode (SN). Almindeligt kendt som single platinum rhodium termoelement. Den langsigtede maksimale driftstemperatur for dette termoelement er 1300â „ƒ, og den kortsigtede maksimale driftstemperatur er 1600â„ ƒ.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept